Centrul Astra Film
Ro / En

                                                              

Astra Film Festival

Inscrieri

PERIOADA DE ÎNSCRIERE PENTRU ASTRA FILM FESTIVAL 2017 S-A ÎNCHEIAT

S-au deschis înscrierile pentru competițiile celei de-a 24-a ediții a Festivalului Astra Film și suntem nerăbdători să vă vedem filmele.

Festivalul Astra Film este în căutare de documentare cu o prezență puternică a viziunii cineastului atât în formă, cât și în conținut. Calitățile cinematografice și sinceritatatea cu care cineastul își tratează subiectele sunt extrem de prețuite. Documentarele creative și filmele de autor sunt îndeosebi binevenite.

Festivalul Astra Film privește genul de film documentar ca pe un instrument care deschide noi orizonturi în mijlocul procesului de analiză a condiției umane și apreciază acele documentare care arată implicarea profundă în explorarea felului în care indivizii și comunitățile fac față condițiilor lumii de astăzi.   

FESTIVALUL ASTRA FILM 2017 va avea loc între 16 și 22 octombrie, în Sibiu, România.

S-au deschis înscrierile.  Faceți click AICI pentru a vă înscrie filmul.

Vă rugăm să citiți cu atenție Regulamentul Festivalului. Prin înscrierea filmului, acceptați în mod expres și sunteți de acord că vă obligați să respectați condițiile Regulamentului.

Termenul limită pentru înscrieri este 20 aprilie 2017.

 

Festivalul Astra Film, de prim rang în ceea ce privește filmul documentar în România, este găzduit de orașul Sibiu. Festivalul este nucleul producției internaționale și regionale anuale. Prin aria sa specială de interes, este locul pentru a lua pulsul producției de film documentar din fostul Bloc Sovietic, a viziona ultimele producții românești, a întâlni colegi cineaști din toată lumea, locul dezbaterilor pe teme importante cu care se confruntă realizatorii de filme documentare în timp ce arată viața reală și oameni reali pe marele ecran, și un spațiu de interacțiune cu profesioniști și cu un public entuziast.