home ᛫ aff 2018 ᛫ films ᛫ Toto și surorile lui

Toto și surorile lui

Alexander Nanau᛫ Romania᛫ 2014 ᛫ 93'

SINOPSIS

Toto și surorile lui mai mari sunt fără apărare, înconjurați de consumatori de droguri, așteptând ca mama lor să fie eliberată din închisoare. În timp, fiecare învață că trebuie să facă singur alegeri, uneori foarte dureroase, care îi pot schimba viitorul.


Toto (10 ani) și surorile lui Andreea (14 ani) și Ana (17 ani) sunt trei frați din cartierul Ferentari, din București, care așteaptă ca mama lor să se întoarcă din închisoare și să pună în ordine viața familiei. Ei trăiesc înconjurați de rude și prieteni care sunt consumatori de droguri. Cu ajutorul asistenților sociali, doi dintre copii reușesc să “evadeze” și să înceapă o nouă viață, cu noi șanse și noi visuri. Filmul acoperă o perioadă mai lungă, reușind astfel să surprindă anumite cicluri repetitive din viața celor trei, de urcușuri și coborâșuri, dependență și vindecare, speranță și renunțare. Pe tot parcursul filmului suntem în prezența mai mult sau mai puțin evidentă a drogurilor, această tentație care pune la încercare relațiile dintre copii și părinți, dintre frați și surori, dintre prieteni.

DISTRIBUIE

CREDITS

Producer:Alexandre Nanău, Cătălin Mitulescu, Marcian Lazár, Hanka Kastelicová, Antony Root, Aurelian NICA, Valeriu Nicolae

Cinematographer:Alexander Nanau

Editor:George Cragg, Alexander Nanau

Directed by:Alexander Nanau

Proiectii programate

19 October 2018 - 12:00

Astra Film Cinema

19 October 2018 - 12:00

Aula Magna

19 October 2018 - 12:00

Gong

19 October 2018 - 12:00

Thalia

ALTE FILME DIN CATEGORIA 15+