home ᛫ aff 2018 ᛫ films ᛫ Haita de lupi

Haita de lupi

Crystal Moselle᛫ SUA᛫ 2015 ᛫ 84'

SINOPSIS

După cincisprezece ani trăiți închiși într-un apartament la etajul 16 al unui bloc din New York, Manhattan, cei șase frați încep să descopere lumea, ieșind câte unul sau în grup, învățând să lege prietenii și să își construiască viața pe care și-o doresc.


Cum ar fi să nu ai voie să ieși din casă ani la rând, să trebuiască să ceri permisiunea ca să părăsești o anumită cameră, să nu ai voie să mergi la școală și să îți faci prieteni, să fii nevoit să dormi cu alți șase frați și cu mama pe o saltea? Cum ar fi să cunoști viața din afara apartamentului doar prin filmele pe care le vezi de pe casete video sau DVD-uri? Este greu de imaginat că poți trăi astfel timp de cincispreze ani, iar apoi să poți ieși în lume și trăi o viață normală, ca și când nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat. Pentru subiecții acestui film, aceasta este realitatea. Copiii au făcut școala acasă, cu mama lor și nu au nici un prieten, pentru că nu au ieșit niciodată din casă. Ei și-au petrecut toată viața privind filme, reconstituind secvențele și personajele favorite, cu costume și recuzită făcute chiar de ei. Când cel mai mare dintre băieți își face curaj să iasă din casă, el este urmat, treptat, de toți ceilalți și încep să ducă o viață normală.

DISTRIBUIE

CREDITS

Producer:Cameron Brodie,Tyler Brodie,David Cross,Megan Delaney,Hunter Gray,Trace Henderson,René Johannsen ,Crystal Moselle,Alex Orlovsky ,Ben Snyder,Louise ingalls Sturges,Izabella Tzenkova

Music:Danny Bensi, Saunder Jurriaans, Aska Matsumiya

Sound:Eric Milano, Tom Paul, Esther Regelson

Editing:Enat Sidi

Proiectii programate

16 October 2018 - 12:00

Astra Film Cinema

16 October 2018 - 12:00

Aula Magna

16 October 2018 - 12:00

Gong

16 October 2018 - 12:00

Thalia

18 October 2018 - 12:00

Aula Magna

ALTE FILME DIN CATEGORIA 15+