Bilete şi acces Junior

Unde ne puteți contacta?

Pentru informaţii,suplimentare ne puteţi contacta la următoarele numere de telefon: 
• asistenţă tehnică: 0730 826 087
• informaţii acces şi proiecţii: 0752 081 948
• informaţii generale: 0751 166 516 şi/sau la e-mail info.junior@astrafilm.ro   .

Unde sunt locațiile Astra Film Junior 2023?

Anul acesta, elevii se pot bucura de proiecții cinematografice la Cine Gold Promenada Mall (Str. Lector, nr.1-3 A, etajul II) , precum și la Sala Thalia (Str. Cetăţii nr.3-5).

Cum putem cumpăra bilete?

Direct de pe site, accesând pagina www.astrafilm.ro/2023/astra-film-junior, respectiv butonul „Bilete” din descrierea filmului ales.


Pentru proiecţiile imersive din cadrul programului Astra Film New Media, ce vor putea fi vizionate în Dom-ul din Piaţa Mare, de luni până vineri, în intervalul orar 8:30 – 15:00, accesul este gratuit, în baza codurilor de bare de pe biletele achiziţionate la proiecţiile de la Sala Thalia şi Cine Gold Promenada Mall.


Foarte important! Numărului de bilete achiziţionate la proiecţiile de la Sala Thalia şi Cine Gold Promenada Mall, respectiv numărului de locuri rezervate pentru o clasă însoţită de către profesor şi însoţitor(i), trebuie să îi corespundă acelaşi număr de bilete cu taxă 0 la Astra Film New Media – Dom!


Accesul la proiecţiile Astra Film New Media – Dom se face pe baza biletelor electronice cu valoare 0 ce vor putea fi obţinute accesând www.astrafilm.ro/2023/astra-film-junior, introducând câte o singură dată fiecare cod de bare de pe toate tipurile de bilete primite la cumpărarea biletelor achiziţionate pentru proiecţiile de la Sala Thalia şi Cine Gold Promenada Mall – şi anume: bilet colectiv pentru elevi, bilet profesor, bilet însoţitor(i) şi, dacă este cazul, bilet colectiv cazuri sociale).

Vă prezentăm ghidul pentru cumpărarea biletelor online, în 12 pași simpli:

1.Accesați www.astrafilm.ro/2023/astra-film-junior sau www.astrafilm.ro (aici, selectați din meniu AF Junior, secţiunea „Ciclul primar 6+”, „Ciclul primar 11+” sau „Ciclul primar 15+”).
2. Selectați filmul, ziua și locația dorite.
3. Accesați opțiunea „Bilete” din secțiune, aflată sub descrierea filmelor și intervalul orar dorit pentru vizionare. Din meniul dreapta sus alegeți limba română, aceasta fiind și limba în care vor fi tipărite informațiile de pe bilet.
4. Îndată deschisă pagina Eventbook plasați comanda!
- Completați în câmpul „Comanda bilete” numărul de bilete pe care doriți să îl adăugați în coșul de comandă. Acestea sunt bilete cu taxă.
- Completați numărul biletelor dorite în câmpurile: „bilet profesori”, „bilet însoțitor”, „bilet caz social”* (dacă este cazul).
Important! Pentru acestea, nu există o taxă.
*cazuri sociale: acei elevi care au o situație vulnerabilă din punct de vedere social, demonstrată prin documente aflate în evidența școlii de proveniență
5. Odată ajunși în formularul „Comanda ta”, înregistrați contul dumneavoastră. Completați aici datele dumneavoastră personale (nume, prenume, e-mail, număr de telefon) și selectaţi datele ce atestă calitatea dumneavoastră de cadru didactic (tipul de învățământ în care activați, școala, localitatea și clasa pentru care organizați vizionarea).
6. După înregistrarea datelor de contact, bifați dacă sunteți de acord ca aceste date să fie folosite pentru comunicări ulterioare privind programele educaționale Astra Film Junior.
7. Bifați apoi modalitatea de livrare: e-ticket.
8. Alegeți modalitatea de plată – Credit / Debit Card.
9. Bifați rubricile legate de „Termeni si condiții” și, opțional, pe cel legat de eventualitatea unor comunicări ulterioare din partea Eventbook.
10. Finalizați comanda și efectuați plata.
11. Veți primi biletele în format electronic, cu cod de bare aferent tipului de tichet comandat, în contul dumneavoastră de e-mail selectat la înregistrare.
12. Vă rugăm să ajungeţi la sala de cinema cu cel puţin 15 de minute înainte de începerea proiecţiei şi să aveți la îndemână biletele în format electronic şi/sau tipărit

În eventualitatea în care cunoașteți cadre didactice interesate de acest program educațional, vă rugăm să transmiteți mai departe acest mesaj!

În ce constă parteneriatul între Astra Film Junior și Inspectoratul Școlar Județean Sibiu?

Vă reamintim că Astra Film Junior este un proiect educaţional acreditat de Ministerul Educaţiei Naţionale. Pe baza unui protocol oficial încheiat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, programul Astra Film Junior are avizul de încadrare ca activitate extraşcolară de educaţie media, ce permite participarea la acest program educaţional în timpul orelor de curs.

Cadrele didactice pot solicita adeverinţa de participare după festival, prin trimiterea câte unei cereri la adresa de e-mail junior@astrafilm.ro, în care să fie menţionate următoarele detalii: e-mail, nume şi prenume cadru didactic, școala, localitatea și clasa pe care le reprezintă, filmul (filmele) vizionat(e).

Adeverinţele vor fi eliberate după data de 10.11.2023. Vă rugăm, dacă este posibil, să centralizaţi într-un tabel informaţiile pe întreaga şcoală.

Vă mulţumim!

Documentul oficial îl găsiți aici: Acord de colaborare ISJS.pdf
Alte știri
/images/AF%20chisinau.jpg
Astra Film duce la Chișinău o selecție a filmelor prezentate la ediția aniversară AFF 2023
14 nov. 2023
Astra Film ajunge din nou la Chișinău la mai puțin de o lună după ce a aniversat 30 de ani. Organizatorii, Astra Film - CNM Astra și Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) din cadrul Guvernului României, vor duce la Chișinău, în perioada 17-19 noiembrie 2023, o selecție de filme primite cu entuziasm de publicul din România și care au fost premiate la AFF 2023 de juriile Competițiilor România și Voci Emergente ale Documentarului. În deschidere va fi prezentat filmul-eveniment Calea Laptelui (work-in-progress), de Dumitru Budrala, în prezența autorului.
/images/Gala AFF2023_foto AFF.jpeg
Premiile Astra Film Festival 2023
22 oct. 2023
Cele mai bune filme ale ediției aniversare 30 de ani de Astra Film Festival au fost anunțate sâmbătă seara la Sibiu, într-o sală Thalia plină de oameni și de emoție, ca de fiecare dată când o competiție își alege câștigătorii.
/images/CALEA LAPTELUI.03_10_foto AFF.jpeg
Calea laptelui, de Dumitru Budrala, proiecție-eveniment la Astra Film Festival
18 oct. 2023
Filmul „Calea laptelui” (work-in-progress), de Dumitru Budrala, care prezintă universul fascinant al transhumanței, va fi oferit publicului Astra Film Festival, în prezența personajelor principale, vineri seara, de la ora 18:00, la Sala Thalia din Sibiu.
/images/17.10.2023-Transhumanta-Marius Sumlea-11.jpeg
Expoziții-experiență la Astra Film Festival
17 oct. 2023
Publicul Astra Film Festival este invitat la patru expoziții deschise în Sibiu doar în perioada festivalului, în spații pline de poveste, de la sediul Astra Film din Piața Mică și foaierul Sălii Thalia, la Promenada Mall și Mini Dome-ul instalat în Piața Mare. Accesul este gratuit, iar experiența, unică, spun organizatorii.
/images/image0.jpeg
Dadestar Chaveste. Poveste lăutărească de Iulian Ignat la Astra Film Festival
16 oct. 2023
Universul fascinant al lăutarilor este prezentat la Astra Film Festival 30 în cadrul unei expoziții inedite întitulată „Dadestar chaveste”/ „Din tată în fiu”, semnată de fotograful Iulian Ignat. Expoziția va fi inaugurată astăzi, începând cu ora 16:00, în foaierul lateral al Sălii Thalia, prin lansarea unui album, cu același nume, în prezența autorului.
/images/Gala Deschidere AFF-Thalia_foto AFF_Marius Șumlea.jpeg
Astra Film Festival a început! Proiecție de gală cu filmul despre Volodimir Zelenski
16 oct. 2023
Ediția aniversară 30 de ani de Astra Film Festival a debutat, duminică seară, cu filmul „Întâlnindu-l pe Zelenski” (work-in-progress), co-regizat de actorul, regizorul și producătorul american Liev Schreiber și de regizorul și producătorul britanic André Singer. Un film pe care spectatorii din Sibiu sau veniți din alte zone ale României, care au umplut sala Thalia din Sibiu, au avut ocazia să-l vadă în premieră și pe care l-au aplaudat îndelung.
/images/1920x1080.jpg
Liev Schreiber, celebrul actor, regizor și producător de la Hollywood, intervenție live în deschiderea ediției aniversare Astra Film Festival
15 oct. 2023
Cunoscutul actor, regizor și producător de la Hollywood, Liev Schreiber, care are în palmares 6 nominalizări la Globurile de Aur și 9 la Premiile Emmy, va interveni live în cadrul Galei de Deschidere a Astra Film Festival, care va avea loc astăzi, 15 octombrie, începând cu ora 18:00, la Sala Thalia din Sibiu. Schreiber a co-regizat filmul documentar „Întâlnindu-l pe Zelenski”, alături de André Singer, și va vorbi publicului de la Sibiu despre experiența de a-l întâlni și filma pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.
/images/poster_5_2.jpg
Mirabela Dauer și documentarul „Playback”, de Iulia Rugină, reînvie atmosfera discotecilor din anii ’80 la Astra Film Festival
15 oct. 2023
Gabriela Atanasov, Horia Stan și legendarul DJ al anilor ’80, Sorin Lupașcu vor susține un concert la Astra Film Festival în cadrul unei memorabile petreceri retro, care va avea loc luni, 16 octombrie, începând cu ora 21:00, la Sala Thalia (Chimniță) din Sibiu. Momentul își dorește să reînvie atmosfera și emoția discotecilor din anii ’80. Petrecerea este inspirată de filmul „Playback” de Iulia Rugină, al cărui protagonist este DJ-ul Sorin Lupașcu și care va fi proiectat în aceeași zi, la Sala Thalia, începând cu ora 19:00.