Arhivă 2022

Unde ne puteți contacta?

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon 0751 166 516 și/sau pe adresa de mail info.junior@astrafilm.ro.

Unde sunt locațiile Astra Film Junior 2022?

Anul acesta, elevii se pot bucura de proiecții cinematografice la Cine Gold Promenada Mall (Str. Lector, nr.1-3 A, etajul II), precum și la Sala Thalia (Str. Cetăţii nr.3-5).

Cum putem cumpăra bilete?

Vă prezentăm ghidul pentru cumpărarea biletelor online, în 12 pași simpli:

1. Accesați www.astrafilm.ro/astra-film-junior sau www.astrafilm.ro (aici, selectați din meniu Astra Film Junior, opțiunea „Program”).
2. Selectați filmul, ziua și locația dorite.
3. Accesați opțiunea „Bilete” din secțiune, aflată sub descrierea filmelor și intervalul orar dorit pentru vizionare. Din meniul dreapta sus alegeți limba română, aceasta fiind și limba în care vor fi tipărite informațiile de pe bilet.
4. Îndată deschisă pagina Eventbook plasați comanda!
- Completați în câmpul „Comanda bilete” numărul de bilete pe care doriți să îl adăugați în coșul de comandă. Acestea sunt bilete cu taxă.
- Completați numărul biletelor dorite în câmpurile: „bilet profesori”, „bilet însoțitor”, „bilet caz social”* (dacă este cazul).
Important! Pentru acestea, nu există o taxă.
*cazuri sociale: acei elevi care au o situație vulnerabilă din punct de vedere social, demonstrată prin documente aflate în evidența școlii de proveniență
5. Odată ajunși în formularul „Comanda ta”, înregistrați contul dumneavoastră. Completați aici datele dumneavoastră personale (nume, prenume, e-mail, număr de telefon) și pe cele care atestă calitatea dumneavoastră de cadru didactic (tipul de învățământ în care activați, localitatea, școala și clasa pentru care organizați vizionarea).
6. După înregistrarea datelor de contact, bifați dacă sunteți de acord ca aceste date să fie folosite pentru comunicări ulterioare privind programele educaționale Astra Film Junior.
7. Bifați apoi modalitatea de livrare: e-ticket.
8. Alegeți modalitatea de plată – transfer bancar.
9. Bifați rubricile legate de „Termeni si condiții” și, opțional, pe cel legat de eventualitatea unor comunicări ulterioare din partea Eventbook.
10. Finalizați comanda și efectuați plata.
11. Veți primi biletele în format electronic, cu cod de bare aferent tipului de tichet comandat, în contul dumneavoastră de e-mail selectat la înregistrare.
12. Vă rugăm să ajungeţi la sala de cinema cu cel puţin 20 de minute înainte de începerea proiecţiei şi să aveți la îndemână biletele în format electronic şi/sau tipărit.
Un tutorial video este de asemenea disponibil pentru dumneavoastră!

În eventualitatea în care cunoașteți cadre didactice interesate de acest program educațional, vă rugăm să transmiteți mai departe acest mesaj!

În ce constă parteneriatul între Astra Film Junior și Inspectoratul Școlar Județean Sibiu?

Vă reamintim că Astra Film Junior este un proiect educațional acreditat de Ministerul Educației Naționale și se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României. Pe baza unui protocol oficial încheiat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, programul Astra Film Junior are avizul de încadrare ca activitate extrașcolară de educație media, care permite participarea la acest program educațional în timpul orelor de curs. Cadrele didactice pot solicita adeverința de participare după festival, prin trimiterea unei cereri la adresa de e-mail junior@astrafilm.ro, în care să fie menționate următoarele detalii: nume și prenume cadru didactic, școala și clasa pe care le reprezintă, filmul vizionat. Vă rugăm, dacă e posibil, să centralizați într-un tabel informațiile pe întreaga școală. Vă mulțumim!

Documentul oficial îl găsiți aici: Acord de colaborare ISJS.pdf

Vă rugăm să luați la cunoștință că imaginile cu copiii participanți la Astra Film Junior vor fi publicate și folosite în scop non-comercial.