Arhivă 2022

poster
Fellini Forward
2021 • 45 min
Experimentați viitorul cinematografiei, când Campari creează primul scurtmetraj realizat cu inteligență artificială inspirat de geniul creativ al lui Fellini.

Fellini Forward este un proiect de pionierat care explorează geniul creativ al regretatului Federico Fellini, folosind noile tehnologii și învățarea automată pentru a imita operele unuia dintre cei mai mari cineaști din toate timpurile într-un scurtmetraj nou și unic. Pe tot parcursul procesului, membrii originali ai echipei lui Fellini au fost implicați și consultați, oferind informații cheie despre opera maestrului.

DESPRE CAMPARI

Campari, băutura spirtoasă italiană roșie, emblematică și de neuitat, care se află în inima unora dintre cele mai renumite cocktailuri din lume. Campari a fost fondat la Milano în 1860 de Gaspare Campari și a fost inițiat de fiul său, Davide, care a creat ceva atât de distinctiv și revoluționar. încât rețeta sa secretă nu a mai fost modificată de atunci. Cu o culoare roșie vibrantă, gustul unic și multistratificat al lui Campari este rezultatul infuziei de ierburi, plante aromatice și fructe în alcool și apă. Pe lângă faptul că este unic și distinctiv, Campari este extrem de versatil, oferind posibilități nelimitate și neașteptate. Fiind o sursă de inspirație atât de pasionată încă de la crearea sa, văzută prin geniul creativ al fondatorilor săi, artiști din diferite domenii și cei mai buni barmani din lume, Campari vă stimulează instinctele pentru a vă debloca pasiunile, inspirând creații fără limite.

Titlu original:Fellini Forward