poster
Oaza
Justine Martin • Canada • 2022 • 15 min
Pentru gemenii Raphaël şi Rémi, orele de joacă înseamnă şi momente de adaptare, acceptare şi respect reciproc. O contemplare asupra rezilienţei şi iubirii necondiţionate între fraţi.
Raphaël şi Rémi, din Canada, au o relaţie specială bazată pe iubire, înţelegere şi acceptare. Ajunşi în pragul adolescenţei, băieţii petrec ultima vacanţă de vară împreună, înainte ca Raphaël, suferind de o dizabilitate, să fie trimis la o şcoală cu îngrijire specială. Este o perioadă de reflecţie asupra destinelor lor, în care cei doi fraţi sunt invitaţi să îşi evalueze relaţia puternică dintre ei. Pe de o parte, Rémi acceptă că fratele său trebuie să înveţe să devină independent, iar pe de altă parte, Raphaël dă dovadă de maturitate atunci când conştientizează că, odată cu înaintarea în vârstă, va trebui să se obişnuiască cu lipsa prezenţei protectoare a fratelui său. Recomandat pentru înțelegerea ideii de incluziune socială. Acest film se difuzează împreună cu un alt film, la preţ de o proiecţie. Vă rugăm să consultaţi programul.
Acest film se difuzează împreună cu un alt film. Biletul este valabil pentru ambele proiecții.

poster
Jasmin – între două lumi + Oaza
29 min
Aceste două filme se difuzează la pachet, la preţ de o proiecţie. Vă rugăm să consultaţi programul și paginile filmelor respective: