ro en

ACCES AVANTAJOS PENTRU STUDENȚII CARE VIN LA #AFF2021

Consecvenți misiunii asumate încă de la început, respectiv educarea și promovarea filmului documentar în rândul publicului tânăr, Astra Film Festival lansează în acest an și un program dedicat studenților, masteranzilor și doctoranzilor din România și din străinătate prin care le facilitează acestora accesul la evenimentele din festival. Studenții pot achiziționa cardul #AFFSTUDENTPASS, care le oferă acces la toate evenimentele cinematografice, la cele dedicate profesioniștilor din industrie și la concertele din cadrul #AFF2021 (în limita locurilor disponibile) și cazare 7 nopți în perioada 5-12 septembrie, în centrul Sibiului, la căminele Facultății „Lucian Blaga”.

CUMPĂRĂ BILET

CE ESTE #AFFSTUDENTPASS

#AFFSTUDENTPASS este un card de acces la festival, dedicat studenților, masteranzilor și doctoranzilor de la toate facultățile din țară (dar și din străinătate)  care doresc să participe la festival.


Cardul #AFFSTUDENTPASS include:


INFORMAȚII CAZARE CĂMINELE UNIVERSITĂȚII LUCIAN BLAGA DIN SIBIU

Locurile de cazare se află în căminele Universității Lucian Blaga din Sibiu, situate într-o zonă centrală, pe Bd. Victoria, nr. 31. Camerele se află în Căminul 1 și Căminul 2 și sunt structurate astfel:

* Prin achiziționarea cardului #AFFSTUDENTPASS, cumpărătorul beneficiază de 1 loc de cazare (1 pat ) aflat în căminele Facultății Lucian Blaga din Sibiu, în camere de 2/3/4 paturi.#AFF2021

Ediția din acest an Astra Film Festival – Festivalul Internațional de Film Documentar de la Sibiu se va desfășura în perioada 5-12 septembrie și va reuni, ca în fiecare an, profesioniști din țară și străinătate, dar și pasionați de filmul documentar. #AFF2021 va fi o ediție hibridă, cu proiecții în săli de cinema și în aer liber și o parte din programe cu desfășurare în mediul online. Pe lângă proiecțiile filmelor selectate în diferitele secțiuni ale programului oficial, festivalul organizează DocumentaryTank@AFF, dedicat profesioniștilor din industria internațională a filmului.

A 28-a ediție Astra Film Festival - Festivalul Internațional de Film Documentar de la Sibiu celebrează viața, în toată diversitatea ei prin cele peste 200 de evenimente cinematografice. Lansat în 1993 ca un proiect inovator în Europa Centrală și de Est, Astra Film Festival se evidențiază ca un eveniment esențial în comunitatea europeană de film documentar, dovedindu-se a fi cel mai important festival de acest gen din România, însumând o cultură și o istorie a cinematografiei documentare de zeci de ani.


Articole Recente
[Description]
Citeste
Accesând acest website, ești de acord cu utilizarea modulului Cookies. Le folosim pentru a-ți oferi o experiență bună și pentru a folosi eficient site-ul.
Termeni și CondițiiACCEPTĂ