ro en

BILETE și LOCAȚII

Biletele pentru Astra Film Festival 2021 se pot achiziționa accesând link-ul https://eventbook.ro/festival/astra-film-festival

FULL PASS

Începând cu 18 august 2021 a fost pus în vânzare abonamentul FULL PASS, acesta garantează accesul la toate filmele și evenimentele Festivalului, în limita locurilor disponibile, cu excepția galei de deschidere și a celei de premiere. Se poate achiziționa accesând link-ul https://eventbook.ro/other/bilete-astra-film-festival-2021-full-festival-pass

STUDENT PASS

#AFFSTUDENTPASS este un card de acces la festival, dedicat studenților, masteranzilor și doctoranzilor de la toate facultățile din țară (dar și din străinătate) care doresc să participe la festival. Se poate achiziționa accesând link-ul https://eventbook.ro/film/bilete-affstudentpass

Bilet întreg – o proiecţie* / 15 LEI

Bilet redus (elevi, studenţi, seniori) / 10 LEI

Bilet concert (exceptând concertul de deschidere) – 30 lei

Bilet Concert deschidere – 50 lei

Bilet Bărcile de salvare AFF - 100 lei (barcă cu 4 locuri) , 15 lei (loc la gradenă)

Bilet Concert deschidere – 50 lei

FULL PASS – 150 lei

!!! Pentru proiecțiile din cadrul Muzeul Astra, posesorii de FULL PASS sau BILETE trebuie să ridice un bilet cu valoare 0 lei de la Info Point-ul Astra Film Festival din cadrul muzeului

* În cadrul unei proiecţii veţi avea acces la vizionarea unui singur film sau a unui pachet de scurtmetraje, cu posibilitatea participării la anumite programe speciale.

**Accesul în spațiile de proiecție se va face cu minim 15 min înaintea începerii filului/evenimentului, iar la proiecțiile de pe lac cu minim jumătate de oră, pentru a ușura accesul în bărci.

***Accesul în bărci este permis minorilor peste 14 ani doar dacă sunt însoțiți de un adult. Capacitatea maximă a unei bărcii este de 4 persoane.


SCENA DE PE LAC (Muzeul ASTRA)

Pădurea Dumbrava, nr. 16-20, Poarta 1

TÂRGUL DE ȚARĂ  (Muzeul ASTRA)

Pădurea Dumbrava, nr. 16-20, Poarta 1

INTRE MORI DE VÂNT(Muzeul ASTRA)

Pădurea Dumbrava, nr. 16-20, Poarta 1

AMFITEATRU (Muzeul ASTRA)

Pădurea Dumbrava, nr. 16-20, Poarta 1

Studioul ASTRA FILM

Piața Mică, nr. 11, etaj

ASTRA CINEMA

Piața Mică, nr. 11, parter

SALA MICĂ - CENTRUL CULTURAL "Ion Besoiu"

str. Emil Cioran nr.1

PIAȚA MICĂ

Sibiu


Biletele pentru ASTRA FILM FESTIVAL 2021 sunt puse în vânzare on-line pe https://www.astrafilm.ro/program-orar și www.eventbook.ro și vor fi disponibile la casieriile AFF, după cum urmează:

- începând de duminică 05.09.2021 în Muzeul ASTRA, str. Pădurea Dumbrava 16 (la intrare)

- începând de luni 06.09.2021 în Piața Mică nr 11 (la intrarea în sediul Astra Film)

- începând de luni 06.09.2021 la Centrul Cultural Ion Besoiu, str. E. Cioran 1-3, doar pentru filmele programate la Sala Mică (CCIB)


Program casierii:

MUZEUL ASTRA:
5 septembrie - ora 17:00 - 22:00
6 - 11 septembrie ora 09:00 - 22:00
12 septmbrie - 09:00 - 18:00

PIAȚA MICĂ: Luni 6 septembrie - Duminică 12 septembrie ora 09:00 - 21:30

CENTRUL CULTURAL ION BESOIU (pentru Sala Mică CCIB) : luni 6 septembrie – Duminică 12 septembrie ora 19:30

THE REFRESH: 6 septembrie - 12 septembrie 08:00 - 16:30

Disclaimer: Ne rezervăm dreptul de a face modificări în program, pentru informaţii actualizate vă rugăm consultaţi www.astrafilm.ro

Astra Film Festival va respecta măsurile de siguranță pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2, iar regulile au la bază Hotărârea de Guvern nr. 29 din 14.05.2021.

Accesul spectatorilor la proiecțiile de film în săli, și in aer liber se va face cu obligativitatea purtării măștii pe toată durata evenimentului. Sălile de cinema vor putea fi ocupate în proporție de 70% din capacitate.

Regulile de acces la evenimentele din cadrul Astra Film Festival  pot suferi modificări, in functie de noi reglemetari la nivel national sau local. Orice modificare fata de aceasta reglementare se va anunta pe siteul si pe pagina de fb al Astra Film Festival.

Proiecția începe la ora afișată pe bilet, accesul ulterior nu este permis. Vin din timp pentru a evita formarea cozilor, cinematograful se deschide cu o ora înainte de începerea proiecției.

Folosesc gelul dezinfectant pentru mâini de la intrare, accept termoscanarea, înțeleg că nu pot participa la proiecție dacă prezint simptome de infecție respiratorie sau am temperatura peste 37,3 grade.

Port mască obligatoriu pe toată durata proiecției, acoperind nasul și gura.

Păstrez distanța de 1,5m între persoane în incinta: la acces, ieșire, la casa de bilete, la toaletă.

Capacitatea cinematografului este redusă la 70%. Mă așez doar pe locurile semnalizate ca fiind disponibile, în ordinea sosirii, și nu imi schimb locul.

Părăsesc cinematograful pe oricare dintre uși, începând cu rândurile cele mai apropiate. Nu creez aglomerație, nu staționez în cinematograf și nici pe trepte după terminarea proiecției.

Nu consum mâncare și băuturi în incinta cinematografului.

Opresc telefonul, nu înregistrez și nu mă deplasez pe perioada proiecției.


Proiecţiile în aer liber vor avea loc conform orei si scenei înscrise în program. Accesul în spaţiile de eveniment începând cu 30 min înainte de proiecţie este condiţionat de deţinerea unui bilet valid.

Accesul la AFF 2021 se va face conform regulilor in vigoare in data de 5 septembrie, cu respectarea tuturor normelor sanitare și de igiena.

În caz de vreme nefavorabilă, proiecţia va fi reprogramată sau anulată şi biletele rambursate.

 • REGULI DE ACCES LA PROIECȚIILE ȘI EVENIMENTELE AFF 2021
 • Astra Film Festival 2021 va respecta măsurile de siguranță pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2, iar regulile au la bază Hotărârea de Guvern nr. 795/2021 din 1 august 2021.

  Accesul spectatorilor la proiecțiile de film se va face cu obligativitatea purtării măștii pe toată durata evenimentului. Sălile de cinema vor putea fi ocupate în proporție de 70% din capacitate.

  Accesul spectatorilor la proiecții și evenimente va fi permis doar persoanelor vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, al celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii evenimentului și al persoanelor care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore inaintea începerii evenimentului.

  Vă așteptăm!

  #EnjoyAFF2021Safely

  Accesând acest website, ești de acord cu utilizarea modulului Cookies. Le folosim pentru a-ți oferi o experiență bună și pentru a folosi eficient site-ul.
  Termeni și CondițiiACCEPTĂ