despre aff online

Pentru iubitorii de cinema documentar din Romania, care nu reusesc sa ajunga la Sibiu la proiectiile de film in salile Astra Film Festival 2023 , festivalul ofera sansa de a putea fi vizionate o selectie de 43 de filme pe site-ul oficial astrafilm.ro AFF ONLINE.
ATENTIE!! Filmele de pe AFF ONLINE se pot viziona este NUMAI de pe teritorialul României fiind geo-restricționat si vor fi accesibile din 22 octombrie ora 00:01 până în 30 octombrie ora 23.59.
Preț bilet pentru 1 film – 20 lei
Preț abonament pentru toate filmele AFFONLINE – 200 lei
Biletele si abonamentele din festival NU SUNT VALIDE pt online.
Mai multe detalii in termeni si conditii.

Termeni și condiții de utilizare a serviciului AFF ONLINE

1. Serviciile website-ului "www.astrafilm.ro" sunt oferite de Astra Film, exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii si condițiile expuse in continuare.
2. Achiziția biletelor și abonamentelor se face online prin crearea de cont pe bază de email și parolă iar plata prin platforma parteneră www.euplătesc.ro respectand legislatia in vigoare privind protejarea datelor personale.
3. Biletul sau abonamentul pentru obținere acces de vizualizare pentru periada AFF ONLINE NU ESTE rambursabil. Biletul de acces pentru vizualizare este strict pentru filmul indicat în achiziție (nu sunt pachte la AFF ONLINE așa cum au fost în cadrul festivalului).
4. Filmele se pot vizualiza online de câte ori dorește utilizatorul care a achiziționat biletul sau abonamentul pe perioada cât este afișată disponibilitatea în pagina filmului. Utilizatorul nu va avea voie să transmită mai departe drepturile de acces în platformă, accesul fiind nominal.
5. Accesul la platformă pentru invitații speciali desemnați de organizatorul festivalului Astra Film Festival 2023 va fi făcut pe baza de voucher individual primit de fiecare în parte. Invitatul nu va avea voie să transmită mai departe drepturile de acces în platformă, accesul fiind nominal.
6. Platforma AFF ONLINE poate fi accesată numai de pe teritoriul României și prin următoarele browsere de telefon mobil sau desktop:
- Google Chrome
- Mozilla Firefox
- Microsoft Edge
- Safari
7. Nu aveți dreptul să înregistrați sau să descărcați filmele puse la dispoziție pe platforma AFF ONLINE, să redistribuiți sau să retransmiteți datele de acces ale contului dumneavoastră, să afișați public total sau parțial conținut video sau audio. Toate drepturile care nu sunt acordate în mod expres în prezentul document sunt rezervate de producătorul respectiv. Orice încălcare a drepturilor de autor de către un utilizator al platformei AFF ONLINE se va comunica autorităților din România și se va pedepsi conform legislației în vigoare.
8. Asigurațivă că aveți o conexiune la internet cu o viteză egală sau mai mare de 4,5Mbps. Aceasta este cerința minimă obligatorie de conectivitate la internet necesară pentru a viziona filmele la o calitate normală, fără întreruperi. Testează-ți viteza.
9. Pentru orice problemă întâmpinată, precum și pentru sugestii de îmbunătățire a platformei, vă invităm să ne scrieți pe panelul de ajutor, sau semnalați pe adresa astrafilmonline@astrafilm.ro.