GDPR - ASTRA FILM FESTIVAL


Politică de confidențialitate

La Festivalul Internațional de Film Astra Film ne pasă de intimitatea Dumneavoastră și de aceea ne dorim să vă simțiți în siguranță când vine vorba de felul în care vă manevrăm și stocăm informația. Pentru ca dvs., ca spectatori/ utilizatori ai site-urilor de promovare Astra Film Festival/ cumpărători de bilete să aflati de cele mai bune oferte și să primiti cea mai relevantă informație cu putință vizand ceea ce noi avem de oferit, e necesar să vă salvăm informațiile personale.

Noile reguli de protecție a datelor din EU, GDPR, cer ca noi, ca organizație, să fim mai atenți la modul în care vă gestionăm și stocăm datele personale. Noi va asiguram ca ne indeplinim astfel de obligatii în concordanta cu Legea nr. 190 din 18 iulie 2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date si politica de confidențialitate instituita. Puteți citi, in continuare, despre cum vă gestionăm și vă stocăm datele personale in conditii de confidentialitate.

Colectarea și manevrarea datelor personale

Când achiziționați un bilet, solicitati informatii despre festival, aplicați pentru o slujbă sau vă înscrieți ca voluntar, Astra Film Festival vă va solicita, iar dvs. veti comunica si veti pune la dispozitia sa, anumite informațiile personale.

Temeiul prelucrarii il reprezinta consimtamantul dvs. exprimat prin agreearea relatiei de colaborare cu Astra Film Festival.

In vederea realizarii scopului mai sus-mentionat, datele cu caracter personal colectate in temeiul relatiei de colaborare pot fi transmise si dezvaluite anumitor parteneri cu care Astra Film Festival desfasoara relatii contractuale de natura a ajuta si a contribui la indeplinirea obligatiilor pe care ni le asumam catre dvs., fara a afecta confidentialitatea acestor date.

Categorii de datele cu caracter personal solicitate de Astra Film Festival si considerate ca fiind minimul necesar si indispensabil pentru pentru indeplinirea unuia din scopurile mai sus mentionate sunt: nume, prenume, CNP, data nasterii, nr de telefon mobil/fix, adresa de domiciliu, adresă de e-mail, cont bancar sau detaliile cardului. Alte interacțiuni cu Astra Film Festival ar putea fi stocate.

Astra Film Festival nu colectează niciodată alte informații decât cele menționate mai sus. Datele sensibile precum părerile religioase, orientarea politică, preferințele sexuale nu sunt colectate, nici stocate.

Astra Film Festival vă stochează datele personale în concordanță cu legislatia actuala vizand protecția datelor cu caracter personal. Doar persoanele responsabile cu protecţia datelor vor avea acces la informația colectată si dreptul să manevreze date personale.

Astra Film Festival nu vinde informația spre terți.

Scopul colectării datelor personale este acela de a vă oferi Dumneavoastră în calitate de cumpărător de bilete sau contact din industrie, servicii mai bune și suport tehnic de calitate și de a vă transmite informații relevante.

Se estimeaza ca prelucrarea datelor cu caracter personal colectate se va desfasura pana la data la care dvs. va veti retrage consimtamantul cu privire la prelucrare sau pe o durata de maxim 5 ani in cazul in care nu intervine o opozitie / retragere a consimtamantului. Datele pot fi pastrate si dupa implinirea termenului sau dupa retragerea consimtamantului in cazul in care se constata ca exista un interes legitim, o obligatie legala sau un alt temei legal (cum ar fi situatiile litigioase sau dispozitiile legale privind arhivarea, privind obligatiile de raportare etc.).

Astra Film Festival urmeaza a evalua periodic si a actualiza masurile de securitate implementate astfel incat securitatea si siguranta prelucrarii datelor cu caracter personale sa fie asigurate, iar accesul persoanelor neautorizate la aceste date sa fie evitat.

Confidentialitate

Astra Film Festival se obligă sa asigure confidentialitatea datelor dvs. si să nu utilizeze informatii rezultate din colectarea datelor cu caracter personal in alte scopuri decat cele pentru care au fost colectate sau cele necesare pentru indeplinirea obligatiilor asumate.

Drepturi

Astra Film Festival se obligă să respecte prevederile legale privind protecţia datelor cu caracter personal. In acest sens, aveți oricând dreptul de a ne cere informația pe care o avem despre Dumneavoastră și să cereți informații despre cum este aceasta manevrată. Puteți oricând să solicitați corectarea informațiilor personale. Aveți dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii sau să cereți ca toată informația pe care o avem despre Dumneavoastră să fie ștearsă. Retragerea consimtamantului cu privire la efectuarea prelucrarii va putea avea loc oricand, simplu si fara a fi obligatorie prezentarea unei justificari, prin adresarea unei cereri in acest sens pe coordonatele prezentate mai jos.

Contact

Dacă aveți întrebări legate de informațiile Dumneavoastră personale sau orice alte detalii din această politică de confidențialitate, ne puteți contacta la

aff@astrafilm.ro