TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE PENTRU AFF ONLINE 2022

DESPRE AFF ONLINE

Pentru iubitorii de cinema documentar din România care nu reușesc să ajungă la Sibiu la proiecțiile de film în sălile Astra Film Festival 2022 , festivalul oferă șansa de a putea fi vizionate o selecție de 43 de filme pe site-ul oficial astrafilm.ro - AFF ONLINE.

ATENȚIE!! Filmele de pe AFF ONLINE se pot viziona NUMAI de pe teritoriul României fiind geo-restricționate și vor fi accesibile din 17 octombrie ora 00:01 până în 30 octombrie ora 23.59.

Preț bilet pentru 1 film – 20 lei

Preț abonament pentru toate filmele AFFONLINE – 200 lei

Biletele și abonamentele din festival NU SUNT VALIDE pentru varianta online.

Mai multe detalii în termeni și condiții

 

Termeni și condiții pentru utilizarea serviciului AFFONLINE

1. Serviciile website-ului "www.astrafilm.ro" sunt oferite de Astra Film, exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse în continuare.

2. Achiziția biletelor și abonamentelor se face online prin crearea de cont pe bază de email și parolă iar plata se face prin platforma parteneră www.euplătesc.ro, respectând legislația în vigoare privind protejarea datelor personale.

3. Biletul sau abonamentul pentru AFF ONLINE NU ESTE rambursabil.

4. Filmele se pot vizualiza online de câte ori dorește utilizatorul care a achiziționat biletul sau abonamentul, pe perioada care este afișată în pagina filmului. Utilizatorul nu va avea voie să transmită mai departe drepturile de acces în platformă, accesul fiind nominal.

5. Accesul la platformă pentru invitații speciali desemnați de organizatorul festivalului Astra Film Festival 2022 va fi făcut pe baza de voucher individual primit de fiecare în parte. Invitatul nu va avea voie să transmită mai departe drepturile de acces în platformă, accesul fiind nominal.

6. Platforma AFF ONLINE poate fi accesată numai de pe teritoriul României și prin următoarele browsere de telefon mobil sau desktop:

- Google Chrome

- Mozilla Firefox

- Microsoft Edge

- Safari

7. Nu aveți dreptul să înregistrați sau să descărcați filmele puse la dispoziție pe platforma AFF ONLINE, să redistribuiți sau să retransmiteți datele de acces ale contului dumneavoastră, să afișați public total sau parțial conținutul video sau audio. Toate drepturile care nu sunt acordate în mod expres în prezentul document sunt rezervate de producătorul respectiv. Orice încălcare a drepturilor de autor de către un utilizator al platformei AFF ONLINE se va comunica autorităților din România și se va pedepsi conform legislației în vigoare.

11. Pentru orice problemă întâmpinată, precum și pentru sugestii de îmbunătățire a platformei, vă invităm să ne scrieți pe panelul de ajutor, sau semnalați pe adresa astrafilmonline@astrafilm.ro/număr telefon 0751 166 516 în intervalul 10-18.