TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE PENTRU

CAMPANIA Acțiune prin non-ficțiune pentru Ucraina

! Filmele disponibile online sunt geoblocate pentru teritoriul României

1. Serviciile website-ului "www.astrafilm.ro" sunt oferite de Fundația Astra Film, CIF: 10405788, exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse în continuare.
2. În cadrul campaniei online denumită în continuare Acțiune prin non-ficțiune pentru Ucraina , un număr de 3 titluri vor putea fi vizionate de oriunde din România.
Filmele vor fi accesibile din 4 martie ora 00.01 până în 11 martie ora 23.59, cu posibilitatea de prelungire, în funcție de evoluția evenimentelor
3. Platforma de achiziționare bilete pentru Acțiune prin non-ficțiune pentru Ucraina este accesibilă numai de pe teritoriul României, accesul fiind geo-restricționat.
4. Prețul unui bilet pentru vizualizarea unui film online este 10 lei.
5. Achiziția biletelor se face online, prin crearea de cont pe bază de email și parolă și prin plata prin platforma parteneră www.euplătesc.ro
6. Biletul pentru Acțiune prin non-ficțiune pentru Ucraina nu este rambursabil.
7. Sumele adunate din vânzarea biletelor pentru „The Distant Barking of Dogs” vor merge către UNICEF, iar cele pentru „This Rain Will Never Stop” (2022) și „No Obvious Signs” (2018) ale Alinei Gorlova vor fi trimise integral regizoarei din Ucraina, care a ales să rămână în aceste zile la Kiev ca să se implice în acțiuni umanitare, alături de organizații de voluntari.
8. Filmele se pot vizualiza online de câte ori dorește utilizatorul care a achiziționat biletul pe perioada cât este afișată disponibilitatea în pagina filmului.
9. Platforma Acțiune prin non-ficțiune pentru Ucraina poate fi accesată numai de pe teritoriul României și prin următoarele browsere:
- Google Chrome
- Mozilla Firefox
- Microsoft Edge
10. Nu aveți dreptul să înregistrați sau să descărcați filmele puse la dispoziție pe platforma Acțiune prin non-ficțiune pentru Ucraina , să redistribuiți sau să retransmiteți datele de acces ale contului dumneavoastră, să afișați public total sau parțial conținut video sau audio. Toate drepturile care nu sunt acordate în mod expres în prezentul document sunt rezervate de producătorul respectiv. Orice încălcare a drepturilor de autor de către un utilizator al platformei Acțiune prin non-ficțiune pentru Ucraina se va comunica autorităților din România și se va pedepsi conform legislației în viguare.
11. Pentru orice problemă întâmpinată, precum și pentru sugestii de îmbunătățire a platformei, vă invităm să ne scrieți pe adresa aff@astrafilm.ro.