ro en

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE PENTRU ACHIZIȚIONAREA DE  BILETE ȘI ABONAMENTE PENTRU AFF ONLINE

! Filmele disponibile online sunt geoblocate pentru teritoriul României


1. Serviciile website-ului "www.astrafilm.ro" sunt oferite de Fundația Astra Film, CIF: 10405788, exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii si condițiile expuse in continuare.

2. Ediția din acest an va include și o componentă online denumită în continuare AFF ONLINE, în cadrul căreia un număr de 43 de titluri din selecția oficială vor putea fi vizionate de oriunde din România. Filmele vor fi accesibile din 13 septembrie ora 00.01 până în 19 septembrie ora 23.59 și din 11 octombrie ora 00.01 până în 16 octombrie ora 23.59.

3. Platforma de achiziționare bilete și abonament pentru AFF ONLINE este posibilă numai de pe teritorialul României fiind geo-restricționat.

4. Prețul unui bilet pentru vizualizarea unui film online este 15 lei. Abonamentul online pentru toate filmele accesibil online este 150 lei și se cumpără o singură data.

5. Achiziția biletelor și abonamentelor se face online prin crearea de cont pe bază de email și parolă și plata prin platforma parteneră www.euplătesc.ro

6. Biletul sau abonamentul pentru AFF ONLINE nu este rambursabil.

7. Filmele se pot vizualiza online de câte ori dorește utilizatorul care a achiziționat biletul sau abonamentul pe perioada cât este afișată disponibilitatea în pagina filmului.

8. Accesul la platformă pentru invitații speciali desemnați de organizatorul festivalului Astra Film Festival 2021 va fi făcut pe baza de voucher individual primit de fiecare în parte. Invitatul nu va avea voi să transmită mai departe drepturile de acces în platformă, accesul fiind nominal.

9. Platforma AFF ONLINE poate fi accesată numai de pe teritoriul României și prin următoarele browsere:
- Google Chrome
- Mozilla Firefox
- Microsoft Edge

10. Nu aveți dreptul să înregistrați sau să descărcați filmele puse la dispoziție pe platforma AFF ONLINE, să redistribuiți sau să retransmiteți datele de acces ale contului dumneavoastră, să afișați public total sau parțial conținut video sau audio. Toate drepturile care nu sunt acordate în mod expres în prezentul document sunt rezervate de producătorul respectiv.  Orice încălcare a drepturilor de autor de către un utilizator al platformei AFF ONLINE se va comunica autorităților din România și se va pedepsi conform legislației în viguare.

11. Pentru orice problemă întâmpinată, precum și pentru sugestii de îmbunătățire a platformei, vă invităm să ne scrieți pe adresa aff@astrafilm.ro.Accesând acest website, ești de acord cu utilizarea modulului Cookies. Le folosim pentru a-ți oferi o experiență bună și pentru a folosi eficient site-ul.
Termeni și CondițiiACCEPTĂ