home ᛫ aff 2018 ᛫ films ᛫ O droaie de copii, o maimuţă şi un castel

Lots of Kids, a Monkey and a Castle

O droaie de copii, o maimuţă şi un castel

Gustavo Salmerón ᛫ Spania ᛫ 2017 ᛫ 91'

QUOTE

"A fost odată ca niciodată o mamă care şi-a pus trei dorinţe: să aibă o droaie de copii, o maimuţă - ceva ce, din diverse motive, nu a avut niciodată în copilărie - şi un castel." (Julita, mama)

SINOPSIS

Aceasta este o poveste despre Julita, lidera unei familii ale cărei trei dorinţe din copilărie s-au şi împlinit: o droaie de copii, o maimuţă şi un castel în Spania. Când face 81 de ani, unul dintre fiii ei o vizitează pentru a descoperi unde a pus vertebrele străbunicii asasinate, care s-au rătăcit printre miile de obiecte bizare strânse de Julita de-a lungul vieţii. În timp ce noi explorăm istoria unei familii mai mult decât pitoreşti, această bătrânică fără pereche va descoperi sensul vieţii. Un film-cronică doldora de umor absurd ce serveşte şi ca o alegorie a situaţiei contemporane în Spania.

BIO Regizor

Născut în 1970, Gustavo Salmerón a colaborat ca actor în peste 30 de filme ale unora dintre cei mai cunoscuţi regizori spanioli. În 2001 a debutat ca regizor cu scurtmetrajul Salad Days, câştigător a numeroase premii. A lucrat timp de 14 ani pentru a realiza Lots of Kids, a Monkey and a Castle, unul dintre cele mai populare documentare spaniole recente.

CREDITS

Producer: Gustavo Salmerón

Cinematographer: Gustavo Salmerón

Production Company(ies): Gustavo Salmerón PC

Sound: Pelayo Gutiérrez, Alberto Ovejero

Directed by: Gustavo Salmerón

Editing: Raúl de Torres, Dani Urdiales

SCREENINGS

16 October 2018 - 19:00

Thalia

CUMPARA BILETE

ADAUGA IN CALENDAR

19 October 2018 - 20:00

Gong

CUMPARA BILETE

ADAUGA IN CALENDAR

ALTE FILME DIN CATEGORIA MAMMA MIA - MATERNITATEA AZI

.